Jong Nederland roept 58e jeugdprins(es) uit: Fleur I

Events Featured Offenbeek

Offenbeek – Een bomvolle café-zaal de Paerssjtal was het toneel voor het uitroepen van de 58e hoogheid van Jong Nederland Reuver-Offenbeek. Een eer die prinses Fleur I (Engbrocks) te beurt viel. Zij wordt geflankeerd door de adjudanten Siara Berkers en Nina Kessels.

Onder het motto ‘Vastelaovend, Lach en Geneet!’, gaat Fleur I de komende vastelaovesdaag in. Fleur I is in het dagelijks leven leerling van basisschool de Meander in Offenbeek en is een fanatieke volleybalster en lid van Jong Nederland. Jeugdprinses Fleur I nodigt iedereen uit voor de receptie op zondag 24 februari van 15.30 tot 17.30 uur. Het zal niet bij handen schudden blijven. De aanwezigheid van diverse joekskapellen en een optreden van Marleen Rutten, staan garant voor middag vol lol en plezier.

Foto: Frank Stevens
Tummers advertentie