Automobilist ramt rotonde N271 en verliest kenteken

112 Beesel Featured Reuver Swalmen

Reuver – De bestuurder van een rode Peugeot 107 is in de nacht van dinsdag op woensdag zijn kenteken verloren, nadat hij/zij de rotonde op de Rijksweg tussen de A73 en de Verlengde Bussereindseweg vernield heeft.

Gezien de schade aan het meubilair van de rotonde, moet de auto forse schade hebben opgelopen. De ‘eigenaar’ van de rotonde, Marmer en granietdesign Jack Martina plaatste een bericht op Facebook in de hoop de veroorzaker te achterhalen, om zo tot een oplossing te komen voor de gemaakte schade op te lossen.

Wie kent of is de eigenaar van een rode Peugeot 107 (bouwjaar 07-09-2006) en heeft in de nacht/ochtend van 12 op 13…

Geplaatst door Jack Martina op Woensdag 13 maart 2019

Tummers advertentie