Schoorstenen beschadigd na blikseminslag

112 Featured Tegelen

Tegelen – Zeker twee schoorstenen zijn beschadigd na blikseminslag op de Nachtegaalstraat. Na de inslag belde de geschrokken bewoners de brandweer omdat er mogelijk brand was ontstaan in het dak. Met een hoogwerker controleerde de brandweer het dak, van brand was geen sprake, wel lagen er dakpannen los en stenen los van twee schoorstenen. Die zijn naar beneden gehaald om te voorkomen dat er mensen gewond raken wanneer die ongecontroleerd naar beneden komen.

Einde van de middag trokken er korte maar hevige buien over dat gepaard ging met bliksem, hagel en veel regen. Hoewel het plaatselijk voor hinder zorgde, zijn er op de inslag in Tegelen na geen overlast meldingen binnen gekomen bij de hulpdiensten die onmiddellijke aandacht nodig hadden.

Foto: David Dunnaway

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=hzOaxfT36RY[/embedyt]

 

Tummers advertentie