Politie toezicht bij Errahman Moskee Offenbeek

112 Beesel Featured

Offenbeek – In navolging van landelijke alertheid is er ook bij de Errahman moskee in Offenbeek aan de Mariastraat politie toezicht. Volgens de politie gebeurt dat uit voorzorg. Bij moskeeën is sinds maandagmiddag sprake van extra politiebewaking na de schietpartij in een tram in Utrecht.

Bij stations en de grensovergangen is vooralsnog geen sprake van extra politiebewaking. Hoe lang de bewaking bij de moskee nodig is, is afhankelijk van de ontwikkelingen in Utrecht en crisisoverleg van de overheid.

Ook politiebureaus zelf worden bewaakt. De politie meldt dat in de publieksruimten van de bureaus bewapende agenten aanwezig zijn met beschermende kleding. Dat geldt ook voor de agenten die op strategische posities, zoals bij moskeeën in Roermond en Venlo zijn ingezet. Agenten staan in Roermond ook te posten bij het Outlet Centre.

Tummers advertentie