Koninklijke onderscheiding voor Gerard Pubben

Beesel Featured Gem. Beesel

Reuver – Afgelopen dinsdag heeft Gerard Pubben een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van de burgemeester. De uitreiking vondt plaats ter gelegenheid van zijn afscheid als penningmeester tijdens de ledenvergadering van de Heemkundevereniging Maas- en Swalmdal in het parochiehuis in Reuver. De heer Pubben werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Gerard Pubben is dit jaar 30 jaar actief als penningmeester van de Heemkundevereniging Maas- en Swalmdal. Deze vereniging heeft inmiddels 15 werkgroepen die allemaal een eigen financiƫle boekhouding voeren met hem als eindverantwoordelijke. Tevens was hij jarenlang betrokken bij de organisatie van talrijke verenigingsactiviteiten.

Vanaf 2009 is hij voorzitter van de Tour- en Wielerclub (TWC). Hier zet hij zich met name in voor fondsenwerving en het binnenhalen van sponsors. Hij is dit jaar voor de 25e keer een van de drijvende krachten in de organisatie van de jaarlijkse ATB Maas- en Grenslandtocht.

Bij de Stichting Groene-Kruis-Vriend is Gerard Pubben vanaf 2010 voorzitter. Deze organisatie zet zich in voor morele steun aan sociaal werk en maatschappelijke gezondheidszorg in de gemeente.

Tummers advertentie

Tagged

1 thought on “Koninklijke onderscheiding voor Gerard Pubben

Comments are closed.