Picknick in het park ter afscheid van de burgemeester

Featured Gem. Beesel

Reuver (Inzending gemeente) – Burgemeester Petra Dassen neemt afscheid van de gemeente Beesel. Ze gaat een nieuwe uitdaging aan als burgemeester van de gemeente Kerkrade. Het college wil dat niet zo maar voorbij laten gaan. Daarom neemt ze graag samen afscheid van Petra op vrijdag 24 mei 2019. Met een picknick in het kloosterpark in Reuver.

Samen buiten zijn, genieten van het mooie weer, elkaar en natuurlijk van een fijne picknick. Vul je picknickmand maar alvast met wat lekkers. Het college nodigt een ieder van harte uit om vrijdag 24 mei 2019 in het kloosterpark in Reuver samen afscheid te nemen van Petra Dassen. Vanaf 17.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.

Gemeente Beesel. Gewoon anders. Gewoon samen.

Tummers advertentie