Bieslo presenteert feestprogramma vanwege 100-jarig bestaan

Beesel Events Featured Sport

Beesel (inzending) – Ons groen-witte voetbalhart begint steeds harder te kloppen en de organisatie is in volle gang. R.K.V.V. Bieslo bestaat 100 jaar en zo’n unieke gebeurtenis moet gevierd worden. Na het knallend inluiden van het jubileumjaar tijdens de jaarwisseling is er een fantastisch feestprogramma samengesteld. Van donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni zal Sportpark de Solberg omgetoverd worden tot een feestpaviljoen waar voor elke leeftijdscategorie mooie activiteiten georganiseerd worden. Met trots willen wij jullie informeren over het feestprogramma.

Op donderdag 27 juni wordt er afgefloten voor de start van ons jubileumweekend met de activiteit ‘’Veur trappe aaf’’. Hier kunnen de leden van Bieslo voetvolleybal en een partijtje vier tegen vier spelen.

Verder wordt er deze avond gestart met de rode draad van het weekend en dat is ‘’Veur haaje paol’’. Teams kunnen zich hiervoor inschrijven en samen hun deelnemer ondersteunen bij het paalzitten. Natuurlijk is de opening van het jubileumweekend niet compleet zonder feest en muzikale omlijsting. Dit wordt deze avond verzorgd door DJ Timmie Tirol.

Vrijdag 28 juni gaan we weer fanatiek verder met de jeugdactiviteit ‘’BiHoJaKiMi’’. Hier kunnen leerlingen van basisschool ’t Spick zich voor opgeven en onder het motto ‘’niets moet en veel mag’’ een sportieve maar vooral leuke middag beleven.

’s Avonds spelen onze Bieslo vrouwen een bijzondere wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach vrouwen 1 waarna we deze dag ‘’Boeëte de liene’’ afsluiten. Met o.a. Q-Music en DJ Daani zal er een spetterend feest ontstaan.

Op zaterdag 29 juni worden er ‘’Century Football Games’’ gehouden. Op deze middag zullen de teams die zich hebben opgegeven onderling strijden om wie het beste is in de tienkamp. Alle spellen hebben een raakvlak met de voetbalsport en bij diverse spellen wordt gebruik gemaakt van attractieve luchtkussens. Iedereen vanaf de middelbare school kan deelnemen, ook als de voetbalcapaciteiten wat beperkter zijn. De bedoeling is om er gezamenlijk een sportieve en leuke dag van te maken!.

Na deze middag zullen onze Bieslo heren het opnemen tegen een all stars team dat bestaat uit mooie spelers uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Natuurlijk moet deze dag worden afgesloten met ‘’Fieës in de tent’’. Hier gaat o.a. coverband Boomerang voor een groot feest zorgen.

Dan zijn we alweer aangekomen op zondag 30 juni, de laatste dag. Op deze dag gaat Harmonie Sint Gertrudis zorgen voor ‘’de Finale’’ met een mooi voetbalconcert. Daarna sluiten we het jubileumweekend af met de ‘’Familiedag’’. Hier komt Beppie Kraft de tent nog eenmaal op de kop zetten en is ook de trekking van de jubileum loterij. Tevens zullen we dan zien wie er het langste op de paal heeft gezeten en wordt deze winnaar van ‘’Veur haaje paol’’ gehuldigd.

De opstelling is compleet en nu is het aftellen tot het jubileumweekend van start gaat. Vanaf 19 april gaat de verkoop voor verschillende activiteiten online van start. Voor verdere informatie kunt terecht op de website www.bieslo.nl.

Tummers advertentie