Huis-aan-huisverspreiding VIA Limburg stopt

Featured Gem. Beesel Regio Peel en Maas Regio Roermond Regio Venlo

De weekkrant VIA Limburg wordt vanaf januari niet meer huis-aan-huis verspreid. Het blad wordt dan als vaste bijlage bij De Limburger bijgevoegd.

Directie en managementteam houden rekening met een verlies van 28 voltijds arbeidsplaatsen. De directie van moederbedrijf Mediahuis Limburg geeft woensdag tijdens een informatiebijeenkomst meer uitleg aan het personeel. Hoge druk, bezorgkosten en de grote vraag van adverteerders naar online-diensten, dwingen tot nieuwe vormen van distributie aldus De Limburger.

Supermarkten
Abonnees van De Limburger krijgen het weekkrantje voortaan als bijlage op woensdag bij hun krant. Daarnaast verspreidt de uitgever nog eens 40.000 exemplaren bij een aantal supermarkten. Wie wil, kan de weekkrant daar ophalen. De uitgave blijft digitaal gratis te lezen.

Tummers advertentie