Politie doet inval loods op verzoek Duitse collega’s

112 Belfeld Regio Venlo

Belfeld – De politie heeft dinsdag een inval gedaan bij een woning/bedrijf aan de Rijksweg tussen Belfeld en Reuver. Dat deed de politie op verzoek van de Duitse collega’s die bezig zijn met een lopend recherche onderzoek. Naar wat of wie er gezocht wordt wil de Nederlandse politie niet zeggen, zij assisteren de Duitse collega’s en laten zich niet inhoudelijk uit over de zaak.

Volgens een getuige zou de politie na het middaguur in grote getale het adres zijn binnengevallen. Een verslaggever meldt dat de focus van het onderzoek op de loods is geconcentreerd.

Sinds begin dit jaar staat er een nieuw bedrijf geregistreerd op het adres dat actief is in dienstverlening voor vervoer over land. Verder staat er een bedrijf geregistreerd dat handel en reparaties doet aan bedrijfswagens.

Foto: Fer Traugott
Tummers advertentie