Beesels enig supermarkt sluit eerder

Beesel Featured

Beesel – Dat de enige supermarkt in Beesel op termijn zou sluiten, is al een tijdje bekend. De verwachting was dat dit volgend jaar zou gebeuren, begin deze week kwam het bericht dat op 5 oktober de Coop al haar deuren definiet sluit. CoopCompact Beesel werd in 2009 nog uitgeroepen tot beste buurtsupermarkt van Nederland.

De Beeselse Lijst is net als de inwoners van Beesel niet blij met de vervroegde sluiting. Volgens de partij is de leefbaarheid van een kern als Beesel een supermarkt onmisbaar. Of en wanneer er iets voor de Coop in de plaats komt is niet bekend.

Mede mogelijk gemaakt doorWoongoed 2duizendGemeente BeeselEn de politieke partijen

Geplaatst door Coop Compact Beesel op Dinsdag 24 september 2019

Afgelopen maandag bereikte ons het bericht dat de COOP in Beesel per 5 oktober haar deuren moet gaan sluiten. Wij wisten…

Geplaatst door Beeselse Lijst op Donderdag 26 september 2019

Tummers advertentie