Fietser met letsel naar ziekenhuis na aanrijding op berucht kruispunt

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – Een fietser is woensdagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij is aangereden op een berucht kruispunt. Dat gebeurde op de St. Jozefweg en de Molenweg, rond kwart voor zeven. De fietser werd vermoedelijk door een voorrangskwestie geschept door een personenauto. Een politieauto die in de omgeving was kon snel eerste hulpverlenen, het slachtoffer zou met een hoofdwond en armletsel per ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht. De personenauto raakte fors beschadigd, de fietser kwam via de motorkap tegen de voorruit terecht

Op het kruispunt zijn afgelopen jaren vele aanrijdingen geweest, ondanks aanpassingen zoals extra waarschuwingsborden en strepen op de weg, is er nog steeds kans op een aanrijding door onoplettendheid of te hoge snelheid.

Foto: Olaf Simons
Tummers advertentie