Beesel in top-10 te bezoeken dorpen naast steden

Beesel Featured Gem. Beesel

Beesel – Het overgrote deel van de toeristen dat een bezoek brengt aan Nederland worden door de toeristenbureau’s naar de grote steden gestuurd om ze de hele dag bezig te houden bij de grachten, museums, souvenir shops en andere bezienswaardigheden. Begin deze maand verscheen er op de internationale informatie site ‘DutchReview.com‘ voor toeristen die Nederland willen bezoeken een artikel met de top-10 dorpen om te bezoeken, naast de grote steden. Beesel werd daarin als nummer 1e benoemd, met op 10 Thorn.

De site prijst Beesel aan met Kasteel Nieuwenbroeck als een van de oudste kastelen in Nederland met daar om heen hoop eeuwen oude architectuur. Overigens is de schrijver duidelijk onder de indruk van de prachtige en knusse atmosfeer in en rond het centrum van Beesel. Uiteraard mag de draak niet ontbreken die symbool staat voor Beesel met een meters hoog standbeeld op de rotonde.

Tummers advertentie