Debutanten winnen Liedjesavond

Events Featured Gem. Beesel Offenbeek

Offenbeek – Twee debutanten hebben zaterdagavond het liedjesavond van v.v. De Windjbuujels gewonnen in de Schakel. Met 16 deelnemers was de concurrentie moordend, zowel bekende als nieuwe groepen deden mee om het liedjesavond te winnen. Met 175,8 punten wisten Danique en Emiel met het nummer ‘Vier met mich’ te winnen. De winst werd mede bepaald door de jury zij gaven het duo meer punten dan het publiek. Marina Claessen, die vorig jaar mee deed aan het LVK, kreeg namelijk van het publiek meer punten, zij werd uiteindelijk vierde. Naast de winst van de debutanten wonnen ook de heren van de brandweer ‘de spuitgaste’ die voor het eerst mee deden een prijs namelijk de ‘aanwiespries’, zij werden 7e.

Foto: Frank Stevens – Danique en Emiel

De oetsjlaag van de Liedjesaovend ❤️💛💚

Geplaatst door Vastelaovesvereiniging de Windjbuujels op Zaterdag 26 oktober 2019

Tummers advertentie