Opnieuw brand bij papierverwerker in Swalmen

112 Featured Swalmen

Swalmen – Bij een papierverwerker aan de Heydweg is dinsdagochtend brand uitgebroken. Volgens de brandweer zou papier dat opgeslagen ligt in een loods in brand staan. Personeel van het bedrijf begon al te blussen in afwachting van de brandweer die met eenheden uit Roermond, Reuver, Belfeld, Venlo en Susteren ter plaatse zijn.

Bij de brand komt veel rook en stank vrij dat richting de Rijksweg trekt, mensen die in de omgeving last hebben van de rook worden geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden. Daarvoor is ook een NL-Alert verstuurd voor omwonende te waarschuwen. Het blussen van de brand zal nog de gehele middag duren aldus de brandweer.

Waardoor de brand is uitgebroken is bij het maken van dit bericht niet bekend. In de zomer van dit en vorig jaar was er ook al brand bij het bedrijf. Toen lag de oorzaak bij een machine en transportband dat vlam had gevat.

 
Foto’s: AVLimburg
Tummers advertentie