Dronken autodief crasht na achtervolging door Duitse politie

112 Featured Venlo

Venlo – Twee auto’s zijn tijdens een politieachtervolging gecrasht op de A73 ter hoogte van Venlo zuid. Dat gebeurde toen de verdachte op een medeweggebruiker botste. De verdachte is gewond geraakt en onder Nederlandse politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht en aangehouden. Daar bleek dat de man onder invloed was van alcohol.

De auto was eigendom van een 69-jarige Duitser. Hij zag dat zijn wagen door een vreemde persoon werd meegenomen. Aanvankelijk zette de gedupeerde eigenaar zelf de achtervolging in, die de politie doorzette tot in Nederland.

Vanwege het ongeluk was de A73 tussen Belfeld en Venlo-Zuid urenlang afgesloten voor onderzoek. Einde van de avond werd de weg weer vrijgegeven.

Foto: AVLimburg
Tummers advertentie