Boeren op A73 naar Roermond stil gezet bij Reuver

Featured Gem. Beesel

Reuver – Een stoet boeren die met de tractor de snelweg zijn opgereden richting Roermond hebben lange tijd stil gestaan tussen Belfeld en Reuver. De toerit naar Swalmen werd door de politie afgezet om te voorkomen dat tracktoren de Swalmertunnel in zouden rijden. Het verkeer richting Roermond werd vanuit Belfeld al binnendoor geleid, dat in het centrum van Reuver tot opstoppingen leidde. 

De boeren demonstreren met hun actie tegen het stikstof- en PFAS-beleid van de regering. De boeren geven aan dat de actie nog de hele dag kan gaan duren en zelfs nog tot in de nacht. Ze werden van tevoren geadviseerd om slaapzakken mee te nemen. Na het middag uur verlieten de boeren de snelweg om via de N271 stapvoets richting Roermond te rijden.

A73 gesloten ivm boeren demonstratie. Tussen reuver en swalmen

Geplaatst door Stevie Haazen op Woensdag 18 december 2019

Foto: Kevin Evers
Foto: AVLimburg
Foto: AVLimburg
Tummers advertentie