Twee kinderen gewond bij aanrijding op grens A67

112 Featured Venlo

Venlo – Door een ongeval vlak over de Nederlands-Duitse grens zijn inzittende en twee kinderen uit Engeland gewond geraakt. Door nog onduidelijke redenen werd een automobilist, afkomstig uit Engeland, van achteren geramd door een Duitse auto. De auto kreukelde daardoor flink in elkaar, de kinderen zaten in zitje op de achterbank. Zowel Nederlandse als Duitse ambulances en politie werden opgeroepen om zo meteen alle hulp en zorg te kunnen verlenen. Ook werd uit voorzorg een Nederlandse traumahelikopter opgeroepen, die is uiteindelijk niet doorgekomen. Uiteindelijk zijn alle slachtoffers per Duitse ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Onduidelijk hoe ernstig de verwondingen van alle slachtoffers zijn.

Het weer speelde mogelijk een rol in de oorzaak, op het moment van de aanrijding trok er een felle regenbui over, de Duitse politie doet onderzoek en heeft met automobilisten gesproken die het ongeval hebben zien gebeuren. Door de aanrijding was er slechts een rijbaan vrij voor verkeer, dat zorgde meteen voor een lange file tussen de grens en afrit Velden. Verkeer richting Duisburg werd geadviseerd via de A74 te rijden.

Foto: AVLimburg

Tummers advertentie