Politie ‘oogst’ hennepplantage, gemeente sluit pand

Featured Gem. Beesel Reuver

Reuver – De politie heeft dinsdag tientallen oogstklare hennepplanten vernietigd in een pand bij Rustoord. Volgens de politie waren de planten oogstrijp toen ze ontdekt werden. Al het apparatuur is in beslag genomen, de planten zijn vernietigd. De gemeente heeft het pand gesloten voor langere tijd.

Het is opvallend dat de plantage gevestigd zat in een pand bij Rustoord, waar voornamelijk ouderen wonen. Hoe de politie de plantage op het spoor is gekomen is niet duidelijk, ook is onduidelijk of bewoner(s) of andere personen zijn aangehouden.

Wederom een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen in Reuver, en wel op Rustoord. Planten waren oogstrijp. Pand zal door de gemeente gesloten worden.^JF

Geplaatst door Wijkteam Politie Beesel-Reuver op Dinsdag 17 maart 2020

Tummers advertentie