Overvallers nemen auto mee en dumpen die enkele honderden meters verderop

112 Featured Swalmen

Asselt – De politie doet onderzoekt naar een gewapende woningoverval op een woning afgelopen nacht aan de Asseltsestraat. Bij de overval raakte niemand gewond, maar er werd wel (o.a.) een auto meegenomen. Het voertuig met buit werd even later teruggevonden naast de A73.

Terwijl de bewoners slapen dongen twee gemaskerde mannen de woning binnen. De overvallers bedreigde de bewoners met vuurwapens en haalde de hele woning overhoop. Uiteindelijk gaan ze er met de auto van het gezin vandoor, die ze honderden meters verder weer dumpten.

De politie is een onderzoek gestart in en rond de woning. Zij is op zoek naar getuigen en vraagt hen contact met haar op te nemen via het algemeen telefoonnummer 0900-8844. Ook kan geheel anoniem worden getipt bij M. via 0800-7000.

Foto: AVLimburg
Tummers advertentie