Jeugd bij veerpont krijgen boetes vanwege samenscholingsverbod

Blerick Featured Gem. Beesel Reuver Venlo

Reuver – De politie heeft zondag 13 boetes uitgedeeld vanwege het niet na leven van het samenscholingsverbod. Daarbij zijn er ook boetes uit gedeeld in Reuver waar jongeren zich hadden verzamelt bij het veerpont. Een ander deel van de boetes werden uitgeschreven in de omgeving Wassumpark in de Klingerberg en Maaskade in Venlo. De boete voor het niet naleven van het verbod kunnen oplopen tot 400 euro. Ook heeft de politie meerdere mensen aangesproken om meer afstand te houden.

Sander D========Vanmiddag weer de middagdienst gehad. Met diverse patrouilles op straat geweest waaronder ook extra…

Geplaatst door Politie Venlo wijkteam Centrum-Zuid-Noord op Zondag 5 april 2020

Tummers advertentie