Oud papier ophalen zit er voorlopig niet in door corona maatregelen

Featured Gem. Beesel

Reuver – De corona maatregelen hebben ook invloed op het verzamelen van afvalstromen komende tijd. Zo is op maandag, 27 april is het milieupark gesloten in verband met Koningsdag. Op dinsdag, 28 april is er géén standplaatsinzameling op het Raadhuisplein in Reuver voor klein chemisch afval, de gemeente vraagt u het KCA voorlopig thuis te bewaren.

Op woensdag, 29 april is er géén huis-aan-huisinzameling van oud papier in de kern Offenbeek, vrijdag, 1 mei is er géén huis-aan-huisinzameling van oud papier in de kern Beesel. U kunt het oud papier zelf naar het milieupark brengen of thuis bewaren tot de inzameling weer van start mag gaan.

Tot minimaal 1 juni a.s. geldt:
> géén huis-aan-huisinzameling van oud papier en oud ijzer;
> géén standplaatsinzameling van KCA en
> verruiming van openingstijden van het milieupark.

Tummers advertentie