Bestuurder bestelbus onwijs veel geluk na aanrijding met botsabsorber

112 Featured Venlo

Venlo – De bestuurder van een bestelauto heeft woensdagmiddag onwijs veel gelukt gehad na een aanrijding met een pijlwagen op de A67. Dat gebeurde bij knooppunt Zaarderheiken, de pijlwagen stond daar vanwege een vrachtwagen geladen met gevaarlijke stoffen die een klapband had gekregen. Toen de band vervangen was en het hele zaakje weer begon te rijden ging het mis met de wegafzetting. De bestuurder van een bestelbus zag te laat dat de pijlwagen voor hem stond en botste er in.

Verschillende hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden naar de plek van de botsing gestuurd omdat gevreesd werd voor ernstig letsel. De absorber heeft goed zijn werk gedaan, zo goed zelfs dat de bestuurder op de schrik na gewoon kon uitstappen. Het verkeer werd tijdelijk via de parallelbaan omgeleid, de hoofdrijbaan was enige tijd afgesloten voor al het verkeer.Foto’s: AVLimburg

Tummers advertentie