Fietsster (21) overleden na aanrijding met auto

112 Blerick Featured

Blerick – Een 21-jarige vrouw uit Polen is vrijdagavond om het leven gekomen na een aanrijding met een personenauto. Dat gebeurde op de Eindhovenseweg ter hoogte van de Alberickstraat even voor zes uur. Door de klap brak de fiets in twee├źn, een deel kwam tientallen meters verder op het wegdek, het andere deel vloog het fietspad op. Na de aanrijding schoten getuigen en medeweggebruikers meteen te hulp, reanimatie mocht echter niet meer baten ondanks inzet van ambulance, brandweer en politie en een traumahelikopter.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. In verband met het onderzoek is de weg momenteel afgezet.

Foto: AVLimburg

Tummers advertentie