Drakenrijk weer open, maximaal 300 bezoekers toegestaan

Featured Reuver

Reuver – De gemeente heeft toestemming gegeven aan BillyBird park Drakenrijk om sinds zaterdag weer geopend te zijn, echter wel met beperkingen zo laat het park op Facebook weten. Bezoekers moeten vooraf online een ticket kopen, leden kunnen dat vanaf 2 dagen van te voren reserveren. Aan de kassa worden geen tickets verkocht en er mogen maximaal 300 bezoekers op het park.

Bij de horeca mag enkel eten en drinken afgehaald worden, om te voorkomen dat er mensen zich verzamelen die mogelijk onvoldoende afstand kunnen houden. Zodra de horeca weer open mag, kan dat versoepeld worden mits de voorzieningen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

Goed nieuws voor onze bezoekers! BillyBird Park Drakenrijk gaat vanaf aanstaande zaterdag 16 mei weer beperkt open voor…

Geplaatst door BillyBird Park Drakenrijk op Vrijdag 15 mei 2020

Tummers advertentie

2 thoughts on “Drakenrijk weer open, maximaal 300 bezoekers toegestaan

Comments are closed.