Bestuurder spoorloos na aanrijding met boom

112 Belfeld Featured

Belfeld – De hulpdiensten troffen vrijdagochtend in alle vroegte een leeg voertuig aan na een melding van een ongeval op de Broekstraat. De bestuurder is ondanks verwondingen toch nog kunnen vluchten in het buitengebied tussen Belfeld en de Duitsegrens. De politie heeft in de directe omgeving nog gezocht met een hond naar de bestuurder, echter zonder resultaat. Een omwonende die de harde knal hoorde zag kort daarna een persoon weg rennen richting de bebouwde kom. 

De bus was eerder die nacht gestolen bij een bedrijf aan de Maalbekerweg, dat met paar honderd meter er tussen parallel ligt aan de Broekstraat.

Heeft u iets gezien in de omgeving van de Broekstraat of de Maalbekerweg? Bent u wellicht getuige geweest van het ongeval of de inbraak eerder die nacht? Of beschikt u anderzijds over informatie die mogelijk verband kan houden met de inbraak en het ongeluk? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000.

Foto: AVLimburg
Tummers advertentie