Horeca eindelijk weer open, met ideale weer

Featured Gem. Beesel

Beesel – Wekenlang was het mooi weer, maar niet mogelijk om op terras te kunnen genieten van een hapje en een drankje. Vanaf vandaag weer wel, en dat met een stralende warme zomerdag, perfect. Wel moet op het terras rekening gehouden worden met 1,5 meter afstand tussen personen die niet op het zelfde adres wonen. Daarvoor heeft de horeca in de gemeente Beesel de ruimte gekregen om voorlopig de terrassen te verruimen buiten het perceel. Zo mogen de horeca rondom de markten/pleinen hun terras verruimen.

Naast de terrassen mogen de horeca ook weer gasten toe laten tot 30 personen per zaal/ruimte. Dat betekend dat men ook weer mag gaan uiteten met gezin of vrienden mits 1,5 meter afstand gehouden kan worden als zij niet op het zelfde adres woonachtig zijn.

Daarnaast is het vanaf maandag verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer en wanneer je milde klachten hebt, kun je je laten testen op corona. Ook verwelkomen musea, bioscopen en sommige theaters weer publiek. Bezoekers kunnen ook daar vanaf het middaguur terecht.

Terrassen in Beesel waren snel gevuld

Nog een nachtje slapen en dan mogen we weer!!! Vandaag nog even de puntjes op de i zetten. We geven u alvast een tipje…

Geplaatst door Café Ronckenstein op Zaterdag 30 mei 2020

#UPDATE RESERVEREN IS OP HET TERRAS NIET NODIG/VERPLICHT. JE MAG ONS ALTIJD EEN BERICHTJE STUREN MAAR WE HANTEREN VERDER…

Geplaatst door Café Karé op Maandag 1 juni 2020

Het extra terras van Luxor begint vorm te krijgen. Met dank aan Jan Grubben Bloemen en Groendecoraties. Maandag kun je er vanaf 12.00 uur terecht.

Geplaatst door Service Bioscoop Luxor Reuver op Zaterdag 30 mei 2020

Harry kan niet wachten, we are ready!!! Jullie ook? 🍺🍷🥂

Geplaatst door De Paerssjtal op Zondag 31 mei 2020

Morgen is het dan zover! 😄We mogen, na een hele lange tijd, eindelijk weer open!Hierbij geldt wel:…

Geplaatst door Mert 5 op Zondag 31 mei 2020
Tummers advertentie