Horeca eindelijk weer open, met ideale weer

Featured Gem. Beesel

Beesel – Wekenlang was het mooi weer, maar niet mogelijk om op terras te kunnen genieten van een hapje en een drankje. Vanaf vandaag weer wel, en dat met een stralende warme zomerdag, perfect. Wel moet op het terras rekening gehouden worden met 1,5 meter afstand tussen personen die niet op het zelfde adres wonen. Daarvoor heeft de horeca in de gemeente Beesel de ruimte gekregen om voorlopig de terrassen te verruimen buiten het perceel. Zo mogen de horeca rondom de markten/pleinen hun terras verruimen.

Naast de terrassen mogen de horeca ook weer gasten toe laten tot 30 personen per zaal/ruimte. Dat betekend dat men ook weer mag gaan uiteten met gezin of vrienden mits 1,5 meter afstand gehouden kan worden als zij niet op het zelfde adres woonachtig zijn.

Daarnaast is het vanaf maandag verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer en wanneer je milde klachten hebt, kun je je laten testen op corona. Ook verwelkomen musea, bioscopen en sommige theaters weer publiek. Bezoekers kunnen ook daar vanaf het middaguur terecht.

Terrassen in Beesel waren snel gevuld
Tummers advertentie