BillyBird Park Drakenrijk opent AquaFunPark

Beesel Featured

Beesel – BillyBird Park Drakenrijk opent vandaag, 3 juni, een gloednieuwe attractie: AquaFunPark. Het AquaFunPark is een hindernisbaan op het water. In een ’s zomers sfeertje kunnen de eerste bezoekers vanmiddag gebruik maken van de hindernisbaan op het water. Op termijn kunnen er 50 sportievelingen gelijktijdig gebruik van maken. In verband met corona is dit nu nog beperkt tot 20 personen. De ervaring moet leren of dit aantal kan worden verhoogd.

Recreatieondernemer Ton Derks: “Een AquaFunPark is een soort hindernisbaan op het water. Telkens uit het water op de drijvende springkussens klimmen is best vermoeiend. Zwemvesten en een zwemdiploma zijn verplicht. De attractie kan gebruikt worden door kinderen, jeugd en volwassenen. Net als alle andere attracties bij BillyBird is het ontworpen om samen op te spelen.

Voor iedere doelgroep iets
Ton Derks probeert ieder jaar iets te vernieuwen op zijn parken. Bij BillyBird Park Drakenrijk is vorig jaar een compleet nieuwe speeltuin aangelegd. “Dit jaar hebben we een waterattractie gekocht om ook iets te kunnen bieden voor de jeugd. We willen alle doelgroepen iets bieden op ons park. Met iedere attractie wordt het park minder weersafhankelijk. Er zijn immers heel veel dagen tussen de 15 en 25 graden is. Met het AquaFunPark investeren we weer in de aantrekkelijkheid van ons strandbad. Juist met warm weer hebben we dan een extra activiteit voor onze bezoekers.
De entreeprijs van BillyBird Park Drakenrijk wilden we niet verhogen. We hebben er nu voor gekozen om gebruikers voor het AquaFunPark te laten betalen. Dan hoeven ook alleen de mensen ervoor te betalen die er ook echt gebruik van kunnen en willen maken.” De prijs voor het AquaFunPark is 5 euro voor niet-leden en 3 euro voor leden. Niet-leden betalen daarnaast nog toegang voor Drakenrijk.

Tummers advertentie

1 thought on “BillyBird Park Drakenrijk opent AquaFunPark

Comments are closed.