Drie bewoners kunnen niet terugkeren na brand

112 Featured Venlo

Venlo – Drie bewoners van een pand met kamerbewoning aan de Kaldenkerkerweg kunnen niet terug vanwege een brand op de benedenverdieping in de nacht van woensdag op donderdag. Volgens een buurtbewoner was vooraf de brand een hoop tumult te horen bij het pand, korte tijd daarna brak er brand uit. Omdat het om een kamerwoning gaat waar meerdere mensen verblijven werd gevreesd dat er nog een persoon in het gebouw zou zijn, daarvoor rukte twee blusvoertuigen en een hoogwerker uit. Na een eerste verkenning bleek er niemand meer in het gebouw aanwezig te zijn.

De politie heeft met bewoners gesproken en buren om duidelijk beeld van het tumult eerder op de avond te krijgen. Donderdag zal er onderzoek plaatsvinden door de politie. De drie personen die niet kunnen terug keren krijgen alternatief onderdak aangeboden van de verhuurder.

Foto: AVLimburg
Tummers advertentie