Persoon ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen

112 Featured Venlo

Venlo – Op de Venrayseweg is donderdagavond een personenauto in botsing gekomen met een vrachtwagen. De bestuurder van de auto raakte daarbij zwaargewond en zat bekneld in zijn voertuig. De vrachtwagen schoot door deels de berm in, ondanks de klap bleef de chauffeur lichamelijk ongedeerd. Na de aanrijding brak er brand uit bij de personenauto, gealarmeerde hulpdiensten rukte vervolgens massaal uit. De brandweer doof het vuur waarna het slachtoffer bevrijdt kon worden. Een trauma arts die per helikopter arriveerde verleende medische zorg, het slachtoffer werd vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De weg tussen het industrieterrein GreenPort en Grubbenvorst was vanwege de hulpverlening het het politie onderzoek uren lang afgesloten.

 

 

Tummers advertentie