Transportbedrijf Kraemer failliet door corona crisis

Featured Offenbeek

Offenbeek – Het transportbedrijf van echtpaar Kraemer is maandag failliet verklaard. De opdrachten voor bedrijf dat goederen en bloemen vervoerde van en naar de Scandinavië landen is door de corona crisis ingestort. Het bedrijf probeerde nog tijd te winnen door andere goederen vervoeren door geheel Europa, echter was dat niet voldoende. Vorig jaar zomer heeft het bedrijf nog een nieuwe vrachtwagen in gebruik genomen voor verjonging van het wagenpark en nog meer goederen te kunnen vervoeren.

Een aangestelde curator laat tegenover de Limburger weten dat een doorstart met behoud van personeel mogelijk kan zijn. Volgens de curator is er een schuld van ongeveer 230.000 euro, grotendeels is Scania waar de vrachtwagens van geleasd worden, de grootste schuldeiser.

Het bedrijf was vorig jaar nog te zien in de serie’s van Mighty Truckers dat uitgezonden wordt op Discovery Channel. Mighty Truckers is een real-life road show die de wereld van transport en het beroep vrachtwagenchauffer een gezicht geven.

Tummers advertentie