Drive-In festival gaat niet door

Events Featured Reuver

Reuver – Het moest een gezellig, uniek en verbindend weekend zijn, met 7 shows die zouden plaatsvinden als drive-in bij Drakenrijk. Als alternatief op alle afgelasten evenementen door overheidsmaatregelen. Het was na wekenlange voorbereiding en overleggen met de gemeente tot in de puntjes geregeld, bleef de verkoop van tickets beperkt waardoor de kosten hoger zijn dan de inkomsten.

De organisatie heeft daarop besloten om het evenement niet te laten doorgaan de wel verkochte tickets worden terug gestort. De organisatie kijkt wel naar een alternatief voor het evenement, om mensen toch te kunnen entertainen ondanks alle corona maatregelen.

Beste Events4You-fans,Afgelopen week hebben we vol trots het Drive-In Festival aangekondigd. Wekenlang hebben we…

Geplaatst door Events4You op Dinsdag 30 juni 2020

Tummers advertentie