Beachparty Outdoor komt met line-up 2021

Events Featured Reuver

Reuver – Dit weekend zou voor de laatste keer Beachparty Outdoor op de markt zijn in Reuver, echter door de corona maatregelen kan dat niet plaatsvinden. Het is nog toekomstmuziek of evenementen van grote schaal volgend jaar wel kunnen plaatsvinden, optimistisch zijn de organisatoren in elk geval om alvast artiesten vast te leggen mocht het allemaal mee zitten.

Zo heeft Events 4 You ook niet stil gezeten, met de aangekondigde verhuizing naar de manege laat de organisatie achter de Beachparty nu weten welke artiesten op welke podia’s hebben geboekt. Zo staat op mainstage o.a, StukTV, Emma Heesters met Rolf Sanchez, De Lievelings Dj’s van je Zusje, Kruzo, Fab x Paans. Op de Desperados Stage staan Ruthless, Zany & MC DV8, Mashup Jack, Crude Intentions, Scabtik & Mc Apster. DJ Timski staat geboekt op de Flรผgel Schirmbar. Al met al genoeg variatie voor elke liefhebber die wat gemiste feestjes wilt inhalen in 2021. Beachparty Outdoor staat gepland op 16 juli.

Check de line-up van Beachparty Outdoor 2021!

Beachparty Outdoor 2021 komt terug! Op vrijdag 16 juli 2021 landen de vetste Pop & Hardstyle artiesten in Reuver. Vol trots kondigen we vandaag onze grootste line-up ooit aan ๐Ÿคฉ๐ŸŽŸ๐Ÿ‘‰ Scoor nu je tickets via https://bit.ly/3h4zql4๐ŸŽ‰ ๐— ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฒStukTVEmma HeestersRolf SanchezDe Lievelings Dj's van je ZusjeKruzoFab x Paans๐Ÿป ๐——๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ผ๐˜€ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฒRuthlessZany & MC DV8Mashup JackCrude IntentionsScabtikMc Apster๐Ÿฆ† ๐—™๐—น๐˜‚ฬˆ๐—ด๐—ฒ๐—น ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ฟ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟDJ Timski

Geplaatst door Events4You op Woensdag 15 juli 2020

Tummers advertentie