Zjwaamse kermis gaat niet door

Events Featured

Swalmen – De kermis van Swalmen dat half september zou plaatsvinden gaat niet door. Dat heeft de gemeente Roermond maandag laten weten in een verklaring. In verband met corona en de vereiste anderhalvemetermaatregel is overwogen om de kermis is afgeslankte vorm te organiseren, echter zijn de bijkomende kosten zijn te groot. Bovendien denken alle partijen dat een goede naleving van de anderhalvemeter tijdens de kermis onmogelijk zal zijn.

Daarom heeft het gemeentebestuur van Roermond in goed onderling overleg met de horeca en dorpsraad besloten in 2020 geen kermis in Swalmen te organiseren. Regulier is de kermis van Beesel het eerst gepland, van 29 augustus tot 2 september, aansluitend de kermis van Reuver op 5 tot 9 september vervolgens na een week de kermis van Swalmen op 18 tot 23 september. Of de kermissen in de gemeente Beesel wel doorgaan is nog niet duidelijk.

Tummers advertentie

1 thought on “Zjwaamse kermis gaat niet door

Comments are closed.