Nieuwe eigenaar voor friture Keuben, recepten blijven ongewijzigd

Featured Offenbeek

Offenbeek – De kogel is door de kerk, een wekenlange verbouwing is afgerond, de vertrouwde friture aan de Keulseweg heeft per 25 augustus een nieuwe eigenaar. Sonny Simons gaat de zaak overnemen en gaat verder met de vertrouwde recepten die Henk Keuben samen met zijn vrouw  in de jaren perfectioneerde. Sonny is de zoon van Marianne Steinvoort bekend van het naastgelegen Cafe ’t Heukse dat zij runt. Zij informeerde haar zoon toen het pand te koop kwam te staan, Sonny had al jaren de ambitie om ooit een eigen horecazaak te hebben, hoe mooi is het dan om uitgerekend naast het cafe van je moeder een regionaal bekende frietzaak over te nemen.

In de weken voor de verbouwing en vakantie heeft Sonny al een aantal weken mee gedraaid om alle recepten te leren kennen. Nu tijdens de vakantie is begonnen aan renovatie werk binnen, zo krijgt alles een nieuw likje verf en wat verouderd apparatuur is vervangen.

Ondanks dat alle recepten identiek blijven, omdat dat Keuben namelijk Keuben maakt. Gaat er toch wat veranderen. Sonny laat weten dat de menukaart iets uitgebreider gaat worden, ook zal het vanaf de opening mogelijk zijn om op het terras van ’t Heukse het bestelde eten te nuttigen. Sterker nog, bij het cafe zal een menukaart op tafel komen van Keuben. De openingstijden zullen ook verruimd worden, namelijk dinsdag tot zondag vanaf 11:30 tot 21:00.

In de eerste week van de opening is er een actieweek, laat Sonny weten. Zo komt er een rad van fortuin waar men bij hun bestelling iets kunnen winnen, denk aan kortingen, gratis snacks etc, dat wordt nog verder uitgewerkt laat Sonny weten. Ook is vanaf de vernieuwde opening een nieuw telefoonnummer voor bestellingen door te geven, 0634211066.

Tummers advertentie