Autos total loss na aanrijding op Dr. Poelsstraat

112 Featured Offenbeek

Offenbeek РOp het industrieterrein Roversheide zijn eind van de middag twee personenauto’s hard met elkaar in botsing gekomen. Dat gebeurde op de Doctor Poelsstraat toen een grijze auto een parkeervak verliet en daarbij een aankomende zwarte auto over het hoofd zag. Die kon de grijze auto ook niet meer ontwijken en ramde de auto om vervolgens door een groen perkje aan de andere kant meters verderop tot stilstand te komen.

De bestuurder van de grijze auto is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medisch onderzoek. De politie heeft ter plaatsen met getuigen van een naastgelegen bedrijf gesproken en met de betrokken bestuurders. Aan sporen is te zien dat de zwarte auto mogelijk tientallen meters hard heeft moeten remmen om een een harde klap te voorkomen, de politie heeft onderzoek gedaan om te achterhalen of en hoeveel de gestelde 30-km/h limiet is overschreden.

De Dr. Poelsstraat was vanwege de aanrijding enige tijd geblokkeerd, een berger heeft de brokstukken bij elkaar geveegd en vervolgens de verwoestte voertuigen mee genomen.

 

Tummers advertentie