Politie trekt loods leeg met hennepplanten

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – De politie heeft woensdag een loods vol met hennepplanten leeg gehaald. In de loods zouden ongeveer 1000 planten hebben gestaan toen de politie de loods binnen viel. Dat deden zij na een anonieme tip die binnen was gekomen dat in een loods aan de Keulseweg een grote hoeveelheid hennepplanten zouden staan. Bij de inval waren er geen mensen aanwezig die iets met de plantage te maken hadden, er wordt verder onderzoek gedaan naar wie verantwoordelijk is voor de plantage.

De planten zijn woensdag nog vernietigd, verder is het apparatuur in beslag genomen voor verder onderzoek dat.

Vandaag werd er op de Keulseweg in Reuver een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met een behoorlijke…

Geplaatst door Wijkteam Politie Beesel-Reuver op Woensdag 30 september 2020

Tummers advertentie