Opnieuw drug gerelateerd afval gedumpt in buitengebied

112 Belfeld Featured

Belfeld – In het buitengebied tussen Belfeld en Reuver is in de nacht van zaterdag op zondag drugs gerelateerd afval gedumpt tegen de Duitsegrens. Dat gebeurde achter een veld met bomen, naast vaten met chemische inhoud lag er ook materialen die gebruikt worden voor de afzuiging bij een hennepkwekerij of drugslab. Een van de vaten is bij het dumpen omgevallen en in de grond getrokken. Nadat de troep gedumpt is, zijn zij er vlug vandoor gegaan, zo snel dat bij het wegrijden het voertuig aan de linkerzijde schade heeft opgelopen omdat hij/zij een boom omver heeft gereden.

De politie doet onderzoek naar de herkomst van de materialen, de grond eigenaar zal moeten regelen dat het afval wordt afgevoerd en de vervuilde grond afgegraven wordt. Heeft u mogelijk meer informatie over deze dumping, of een voertuig dat sinds dit weekend schade heeft aan de linkerzijde, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Het is de tweede dumping in korte tijd in het zelfde gebied, ruim 500 meter verder werd nog geen maand geleden 94 vaten gedumpt aan de Broekstraat.

Foto: AVLimburg
Tummers advertentie