Opnieuw tientallen boetes na snelheidscontrole op Rijksweg

112 Featured Reuver

Reuver – De politie heeft afgelopen week en weekend snelheidscontroles uitgevoerd op de Rijksweg waarbij opnieuw tientallen overtredingen zijn vastgelegd. Bij de controles werd gebruik gemaakt van een radarauto en lasergun, in totaal werden er 2346 voertuigen gemeten, 53 daarvan reden harder dan toegestaan. Uitschieter was een voertuig die het verantwoord leek om 85 te rijden waar 50 is toegestaan.

De bestuurders kunnen voor het einde van de maand de boetes op de deurmat verwachten. In juli werden er ook controles uitgevoerd, toen kregen er 66 boete voor te hard rijden. De politie waarschuwde snelheidsduivels nog, te hard rijden kost extra geld, normaal rijden niet.

Vorige week en in het weekend nog enkele snelheidscontroles uitgevoerd op de rijksweg in Reuver. Bij de radarwagen…

Geplaatst door Wijkteam Politie Beesel-Reuver op Maandag 12 oktober 2020

Tummers advertentie