Woningen zonder stroom door ongeval auto tegen verdeelkast

112 Featured Offenbeek

Offenbeek – Een aantal woningen aan de Panneoven / Beukelstraat hebben donderdagavond laat zonder stroom gezeten. Een personenauto gleed vanwege ijs op de weg in de bocht tegen een verdeelkast, kort daarna ging het licht uit in een aantal woningen. De inzittende hebben het voertuigen veilig weten te verlaten. De brandweer werd gealarmeerd en stelde omgeving van het voertuig veilig. Ook werd in kaart gebracht wie er zonder stroom zat, overige omwonende werden ge├»nformeerd dat zij wellicht zonder stroom komen te zitten door herstelwerkzaamheden. Netbeheerder Enexis heeft vervolgens een groter deel van de omgeving afgesloten van het net, om zo veilig te kunnen werken. De brandweer heeft geassisteerd bij de herstelwerkzaamheden.

Foto’s: AVLimburg

Tummers advertentie