A73 enige tijd afgesloten vanwege melding vrachtwagen brand

112 Beesel Featured

Beesel – De snelweg A73 is donderdag middag enige tijd afgesloten geweest in beide richtingen vanwege een melding van een brand bij een vrachtwagen die geladen is met zand. Tegen de klok van drie uur rukte de brandweer met meerdere blusvoertuigen uit naar de A73, daar zou bij een vrachtwagen aan de noordzijde van de Swalmertunnel brand zijn uitgebroken. De chauffeur heeft het voertuig veilig in de berm kunnen neerzetten en de komst van hulpdiensten afgewacht. Uiteindelijk bleek er geen sprake te zijn van brand, waarna de snelweg weer deels vrijgegeven kon worden. De brandweer hoefde zover bekend geen bluswerkzaamheden uit te voeren. Onduidelijk is nog wat er gebrand zou hebben, of wat er rook veroorzaakt heeft.

De vrachtwagen heeft wel enige schade opgelopen bij het parkeren in de berm, zo is duidelijk te zien dat een van de banden los is gekomen van de vrachtwagen en diep in de berm staat. Een berger is opgeroepen om het voertuig uit de berm te halen.

Foto: AVLimburg
Tummers advertentie

1 thought on “A73 enige tijd afgesloten vanwege melding vrachtwagen brand

Comments are closed.