Verkeer op N271 loopt vast door ongeval tunnel A73 Swalmen

112 Featured Swalmen

Swalmen – Kort na het incident met de vrachtwagen op de A73 tussen Reuver en Swalmen gebeurde er een ongeval met meerdere voertuigenSwalmen. Daardoor werd de snelweg opnieuw afgesloten richting het zuiden. Door onduidelijke redenen kwamen twee personenauto’s en twee bestelbusjes in contact met elkaar. Daarbij raakte tenminste een persoon gewond die met de ambulance is afgevoerd.

Vanwege het eerdere incident liep het verkeer op de N271 vast, toen de snelweg werd vrijgegeven ontstond niet veel later een nieuwe aanrijding waardoor er nog meer verkeer via de Rijksweg richting het zuiden wilde reizen. Vanwege de opstoppingen in het dorp probeert verkeer ook via Beesel en Asselt om Swalmen heen te rijden.

Foto’s: AVLimburg
Tummers advertentie