Gasleiding scheurt bij onderhoud tuin woning

112 Beesel Featured

Beesel – Bij het onderhoud van palen in de tuin van een woning aan de Sint Jorisstraat is zaterdagochtend een gasleiding gescheurd. De palen stonden daar voor het ondersteunen van een boom. Vanwege het gaslek werd de brandweer ingeschakeld die de omgeving veiligstelde. Daardoor was de Sint Jorisstraat vanaf de Holleweg enige tijd afgesloten voor verkeer. De woning werd uit voorzorg ontruimd, zij werden opgevangen bij de overburen. Enexis heeft de leiding vervolgens afgesloten zodat de uitstroom van gas geen risico meer kon vormen voor de omgeving. Daarna kon het gescheurde stuk leiding vervangen worden. Nadat de brandweer nog controle metingen heeft gedaan in de woning kon die en de omgeving weer vrijgegeven worden.

Foto: AVLimburg
Tummers advertentie