De Fout maar Goud Show live met het Feestteam

Events Featured Gem. Beesel

Reuver – We verkeren inmiddels samen al een jaar in deze bizarre tijd. Het is onzeker wanneer er weer een evenement georganiseerd mag worden. Daarom is het tijd voor actie!

Op 27 maart van 20.00h tot 22.00h organiseert Stichting Events4You samen met het Feestteam een 2 uur durende livestream. Tijdens deze livestream strijden 4 teams binnen de gemeente Beesel om de eeuwige roem. Op de website van Events4You kan iedereen zich inschrijven om mee te strijden vanuit de huiskamer achter een van de 4 teams. Deze teams bestaan uit team Troubadour, team Ronckenstein, team ‘t Heukske en team Luxor. Door middel van vragen, opdrachten en een razende reporter zal dit een hilarische, interactieve show worden. Tevens zullen er mooie prijzen te winnen zijn, die gesponsord zijn door ondernemers binnen de gemeente Beesel.

De Fout maar Goud Show – livestream editie eindigt niet na de show, maar gaat nog even door met de Afterparty op tv-zender Omroep P&M. DJ Henri Kicken en DJ Acces, DJ Sten Simons en Skoften Sloopservice laten je vanuit Café Ronckenstein, Eetcafé de Troubadour en Café ’t Heukske een feestje beleven in je huiskamer! Ook de binnenkant van onze mooie Service Bioscoop Luxor Reuver komt voorbij! Daarnaast kan er bij de kroegen een borrelpakket besteld worden, zodat ook de horeca in deze moeilijke tijd gesteund wordt!

Check de facebookpagina van Events4You voor het laatste nieuws, maar nóg beter; meld je meteen aan via Events-4-You.nl

Tummers advertentie