Inwoners risicogebieden moeten hun woning voor 19.00 verlaten

Beesel Featured

Beesel – De gemeente gaat door met evacuatie bewoners in risicogebied in Beesel, Rijkel en Reuver. De gemeente voelt zich genoodzaakt om inwoners van de aangewezen risicogebieden te evacueren. Inwoners worden dringend verzocht hun woning voor 19.00 te verlaten. De inwoners worden ook persoonlijk benaderd door medewerkers van de gemeente.

De politie zal met de ME na 19.00 door de straten gaan om woningen te controleren, achterblijvers worden dan alsnog dringend verzocht om hun woning te verlaten. Ook zorgen zij voor bewaking van de woningen in de risico gebieden. Als bewoners zich niet tot familie of vrienden kunnen keren buiten het risicogebied, is de Schakel in Reuver aangewezen als opvang locatie.

De aangewezen risico gebieden treft u hier:
Adressen Rijkel  (PDF, 37.9 kB)
Adressen Beesel (PDF, 62.2 kB)
Adressen Reuver (PDF, 13.7 kB)

 

Tummers advertentie