Beschadigde Rijksweg Kesselseweg en Sint Jorisstraat mogelijk maandag weer open

Beesel Featured Reuver

Reuver – De gemeente laat weten dat het gat dat is ontstaan op de Rijksweg ter hoogte van de Schelkensbeek maandag mogelijk deels open kan. De gemeente heeft inmiddels het gat gevuld met zand, en verwacht maandagavond een rijhelft te kunnen openen voor verkeer. Doorgaand verkeer wordt geadviseerd om te rijden via de A73 of Polderweg.

Op Kesselseweg en de St. Jorisstraat zijn gaten en blaren ontstaan in het wegdek. De weg is daarom afgesloten voor verkeer, in ieder geval tot er minder water in de ondergrond zit. De verwachting van de gemeente is dat maandagochtend de wegen worden vrijgegeven.

Tummers advertentie

1 thought on “Beschadigde Rijksweg Kesselseweg en Sint Jorisstraat mogelijk maandag weer open

Comments are closed.