Passagier onwel, busje in de sloot

112 Belfeld Featured

Belfeld – Een busje is zondagavond op de Broekstraat in een droge sloot terecht gekomen nadat een van zijn passagiers onwel was geworden. In het busje zaten drie mannen en een vrouw, toen een van de mannen onwel werd. De toestand van de man werd zo slecht, dat zijn vrienden hem in de bus begonnen te reanimeren. De bestuurder had het busje was zo geschrokken dat hij het voertuig een droge sloot in stuurde.

De onwel geworden man werd met hulp van getuigen en de andere inzittende uit het busje gehaald. Bij het arriveren van de hulpdiensten werd een van de betrokkenen onrustig en hinderden de hulpverlening. Hij luisterde niet naar de bevelen van de politie en werd uiteindelijk aangehouden. De bestuurder van het voertuig is na een blaas en drugs onderzoek ook meegenomen naar het politie bureau. De onwel geworden man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Op de Broekstraat was het drukker dan gebruikelijk, dit vanwege de wegafsluiting op de Rijksweg. Dit was buiten de A73 om een aangewezen omleidingsroute.

Foto’s: AVLimburg
Tummers advertentie