Waterpeil daalt, verlaten auto komt boven water

112 Featured Swalmen

Swalmen – De hulpdiensten zijn maandagavond massaal uitgerukt vanwege een auto die in het water lag. Voorbijgangers zagen de auto in het water liggen die ze eerder nog niet daar gezien hebben waarna ze de hulpdiensten alarmeerde. Die rukten massaal uit, meerdere brandweervoertuigen, politie en ambulance kwamen ter plaatsen. Die stelde al snel vast dat het voertuig al langer in het water lag, en daar is aangespoeld. Bij het dalen van de waterstand is de auto achtergebleven waar normaal een greppel is. De Swalm en de Maas komen een stuk verderop samen, onduidelijk waar de auto vandaan komt.

De brandweer heeft het voertuig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat er niemand meer in het voertuig zit, dat bleek ook zo te zijn. Bij het controleren van het kenteken liet vervolgens weten dat het voertuig al sinds vrijdag in het water zou liggen, maar vanwege de stijging niet meer gered kon worden.

Tummers advertentie