Drie Brabanders aangehouden na achtervolging vanuit Roermond naar Swalmen

112 Featured Roermond Swalmen

Roermond/Swalmen – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag drie mannen aangehouden voor mogelijke diefstal. In Roermond zagen agenten de drie mannen op de Donderbergweg met hoge snelheid rijden in een auto zonder kentekenplaten. De agenten zetten hierop een achtervolging in die doorgaat tot in Swalmen, waar twee van de drie mannen wegrennen. Een van de drie wordt meteen aangehouden op de Molenweg. De andere twee worden aangehouden nadat een politiehond hun spoor volgde en uitkwam in een vuilcontainer in het centrum op de Sint Jansstraat. Het drietal is voorgeleid en ingesloten.

Het gaat om mannen in de leeftijd van 19 en 20 jaar uit Breda en Etten-Leur. De politie stelt een onderzoek in.

Tummers advertentie