Dronkenmobilist rijdt bijna Maas in na raken vluchtheuvel Rijksweg

112 Belfeld Featured

Belfeld – Een dronken automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag op de Rijksweg tussen Reuver en Belfeld van de weg geraakt. Dat gebeurde vlak voor het voormalige Motel, waar de bestuurder van een bestelbusje de vluchtheuvel raakte en vervolgens door een hekwerk schoot een weiland in. De chauffeur reed vervolgens vele tientallen meters verder door het gras waarna hij aan de waterkant vlak naast de Maas tot stilstand kwam tegen een boom.

Ondanks dat door de klap meerdere airbags geactiveerd werden, raakte de man niet gewond. Toegesnelde agenten hebben de bestuurder voor de zekerheid onderworpen aan een alcoholtest, waarvoor hij met vlag en wimpel zakte en mee is genomen naar het bureau voor een ademanalyse.

Tummers advertentie