Flinke file na ongeval met vrachtwagen en bestelbus op A73

112 Belfeld Featured Tegelen

Tegelen – Na een aanrijding op de A73 tussen Tegelen en Belfeld is er een flinke file ontstaan in noordelijke rijrichting. Door nog onduidelijke redenen botste een buitenlandse bestelbus achterop een vrachtwagen.

Door de klap vouwde de voorzijde van het voertuig naar binnen. De schade aan de vrachtwagen is minder ernstig, daar is enkel de bumper verbogen. Zover bekend raakte de betrokken bestuurders niet gewond.

Door de hulpverlening en het bergen van de bestelbus werd de rechterrijstrook afgesloten. De kilometers file zorgde voor een extra reistijd van minimaal een half uur. Een berger wist de bestelbus snel af te voeren, toch duurde het nog een lange tijd voor de file verdwenen was.


Foto’s: AVLimburg

Tummers advertentie